Zafety


Om Zafety

Våre instruktører har avholdt i overkant av 3.000 kurs til over 35.000 personer innen førstehjelp, sikkerhet, ambulansefagarbeid, industrivern, beredskap og el-fag/energimontering. 

Vi kombinerer dette med over 30 års in-house erfaring innen fagområder som web utvikling, programvareutvikling, interaksjonsdesign, grafisk design og multimedia produksjon for å levere vår kompetanse "rett hjem i stua" til din bedrift.

Opplæringsprogrammer

Zafety tilbyr i dag et stort utvalg av kurs og komplette opplæringsprogrammer innenfor ovennevnte nisjer. Opplæringsprogrammene er en kombinasjon av seminarer, klasseromskurs, praktiske øvelser og e-læring, og kan spesialtipasses hver enkelt bedrifts behov. Dersom det er ønskelig avholder vi kurs i bedriftens egne lokaler.

Kostnadsbesparende effekt

Vi tilrettelegger opplæringsprogrammene våre for hver enkelt bedrift for å oppnå en optimal balanse mellom kollektiv, praktisk læringseffekt og lave kostnader. I tett samarbeid med våre kunder tilrettelegger vi opplæringsprogrammer med følgende som hovedmål: Å oppnå en bedydelig reduksjon, gjerne 50-60%, av regjerende kostnader knyttet til opplæring og sertifisering. 

Supplement til tradisjonell opplæring

Våre e-læringskurs kan benyttes som supplement til mer tradisjonelle opplæringsmetoder som klasseromskurs, seminarer og praktiske øvelser, eller de kan benyttes frittstående. Dette er opp til hver enkelt bedrift.

Ta kontakt

Ta kontakt med oss dersom din bedrift har behov for veiledning i forhold til bruk av e-læring eller tilrettelegging av opplæringsprogrammer.

Epost: firmapost@zafety.no

Telefon: 913 56 297